Others & More

Showpony Amsterdam

Door de jaren heen hebben wij veel verschillende Showpony’s om ons heen verzameld. Wij beperken ons echter niet alleen tot de schoonste van deze wereld, maar kijken net even verder naar wat iemand nog meer in huis heeft. Dit resulteert in een heel divers bestand met nog veel meer diverse mogelijkheden. Onze leeftijd range ligt tussen de 14 & 35 jaar.

Hierbij een overzicht van wat Showpony eventueel nog meer voor je kan betekenen:

Echte mensen

Een van onze kenmerken is dat wij naast onze modellen ook heel veel “echte mensen” in huis hebben. De girl next door, de skaterboy met dreads maar ook het type wat goed kan doorgaan voor jonge moeder of vader. Wanneer je op zoek bent naar “echte mensen” voor je commercial, shoot of online video, we versturen met liefde een uitvraag door ons bestand aan de hand van jouw eisenpakket.

Specifieke uiterlijke kenmerken

Zoek je een sproetekop, een rooie rotzak, iemand met veel tattoo’s, twee verschillende kleuren ogen? Een heeeeeel lang persoon of juist een klein mens? Wij hebben dit voor je!

Influencers

Veel van onze Showpony’s hebben een groot bereik online gecreëerd. We kunnen je dus ook helpen aan invloedrijke meiden en jongens die je merk, event dan wel campagne op alle sociale kanalen een flinke boost aandacht kunnen geven.

Kortom! Je kan dus voor alle soorten en maten Showpony’s bij ons terecht. Jij zoekt dus jouw specifieke, of gewoon een flink aantal leuke Showpony’s? Wij hebben ze!

Others & More