Promotie Teams

Promotion Showpony

Showpony staat bekend om haar ijzersterke promotie werk. Met klanten zoals Jagermeister, Bacardi en Rituals doen we promotie klussen in de breedste zin van het woord.

Onze promotie teams onderscheiden zich op gebied van spontaniteit en assertiviteit, daarnaast zijn ze gedurfd en outgoing. Deze promotie toppers zijn flexibel in te zetten over een bepaalde periode, zoals de zomermaanden of eenmalig werk voor een productlancering. Met voelbare aanwezigheid en een goede salespitch brengen de Showpony promotie teams jouw product aan de man! Omdat veel Showpony’s ervaring hebben in horeca en hosting, zijn ze flexibel en allround in te zetten voor elke soort Brand Activation.

Goed om te weten; Showpony verzorgd de gehele uitvoering van je activatie, van opslag van materialen, verzorgen van alle benodigdheden tot aan het uitvoeren van de daadwerkelijke promoties.

Daarnaast zijn we graag betrokken in je creatieve proces. We denken graag met je mee om je activatie of idee, van zaadje tot volledig uitvoerbaar plan in detail uit te werken. Team Showpony staat voor je klaar om het volledige proces uit handen te nemen en uit te voeren. Niet alleen in Amsterdam, maar door heel Nederland en België.