Are you ready to become a Showpony?

Showpony is “Your People Agency” , dus we zijn altijd op zoek zijn naar nieuwe mensen om als Showpony flexwerker aan de slag te gaan. Als Showpony werk je voor de bekendste merken en bedrijven op evenementen, brand activations, fashion shows, fotoshoots, films en commercials. Showpony is groots in tijdelijk flexibel werk, bij ons werk jij wanneer en hoeveel je wilt. Wil je naast je full time baan bijverdienen, heb je veel tijd tussen het studeren door of je zoekt een zomerbaantje, dan hebben wij genoeg klussen voor je om bij te verdienen.

Wil je werken op festivals of werken in de horeca, dan ga je keihard aan de slag bij ons uitzendbureau voor flexwerk: Showpony.Work. Heb je een vlotte babbel en ben je goed in sales, dan kan je ook promotiewerk doen voor merken zoals Jagermeister, Bacardi en Rituals via deze tak! Ook als je een sociale gastvrije en professionele host bent en wilt werken op beurzen, congressen en evenementen hebben we veel werk in de aanbieding voor je.

Wil je model worden of vind je acteren het allerleukste wat er is, dan schrijven we je ook in bij ons castingbureau: Showpony.Agency en voordat je het weet speel jij in een TV reclame of zie je je koppie terug op een groot billboard.

Ben je een geboren entertainer en sta je graag voor publiek, ook dan hebben we werk voor je op verschillende evenementen. Van dansen tot presenteren, tot compleet door ons bedachte acts, extraverte creatievelingen zijn thuis bij onze Showpony.Productions divisie.

Als je je bij ons inschrijft kan je voor alle onze divisies aan het werk, je geeft aan wat je wel en niet zou willen doen en waar je ervaring in hebt. Zo ontvang je oproepen voor werk waar jij het beste in bent en je het leukste vindt. Schrijf je nu in via 1 van de inschrijf formulieren en dan nodigen we je zo snel mogelijk uit voor een intakegesprek. Na dit gesprek hoor je of je aan de slag voor ons kunt, en dan kan je zoveel werken als je wilt !