We are Showpony

Showpony is “Your Full-Service People Agency”

Showpony is een people agency voor echte, creatieve en outgoing mensen, gevestigd in Amsterdam. Als Showpony werk je voor de bekendste merken en bedrijven op evenementen, brand activations, fashion shows, fotoshoots, films en commercials.

Showpony’s zijn er in alle soorten en maten. Of je nu iemand zoekt met hele specifieke uiterlijke kenmerken of iemand met een speciale skillset, onze goed gevulde database biedt een breed scala aan flexibele multitalenten die ingezet kunnen worden tijdens klussen zoals evenementen, brand activations, fashion shows, fotoshoots, films en commercials. We maken de beste match tussen onze modellen, hosts of horeca tijgers en bedrijven.

Vanaf 2023 is Showpony opgedeeld in meerdere divisies, om alle aspecten van Showpony duidelijk uit te lichten. De Divisies zijn:

Showpony.Work voor Flexwerk in horeca, promotiewerk en hosting op evenementen & congressen

Showpony.Agency Castingbureau voor modellen, figuranten en acteurs voor Fotoshoots, Film, Video & Print

Showpony.Studio Creative studio voor creatie van content voor Merken

Showpony.Careers voor Recruitment en Detachering, Vacatures in hospitality & creatieve industrie

Showpony.Productions voor alle Merk activaties, Promoties, Entertainment en Events

Showpony is gevestigd in Amsterdam, Eindhoven en Antwerpen (België).

The Start

In 2009 werd Showpony opgericht door Josje van Hagen. Haar achtergrond in Hospitality (Jimmy Woo), TV (MTV) en Casting (A Million Faces) zorgde voor de perfecte combinatie om dit unieke bedrijf op te zetten. Met een groot netwerk, oprechte interesse in mensen en een scherp oog heeft ze Showpony uitgebouwd tot een uniek bedrijf in het moderne media landschap, Showpony is uitgegroeid tot een begrip in Nederland.

The Team & Our Mission

Op kantoor werken we met een jong, karaktervol, hardwerkend en hecht team. We hebben een vaste kern die wordt ondersteund door parttimers, stagiaires & externe creatieven!

Meet the Showpony family:

JOSJE

Founder & CEO

GINO

CCO

DWAYNE

Senior Project Manager

PIP

Junior Project Manager

IARA

Boeker

PUCK

Boeker

SOPHIE

Stylist

ALAIA

Creative Director

MASAI

Senior Project Manager

KIMBERLY

Junior Project Manager

OTTILIE

Boeker

JAMES

Mascotte (Franse bulldog)

Samen werken we elke dag (en nacht!) hard aan ons doel om de onmisbare schakel tussen bedrijven en human capital te zijn.

Wij zijn energiek, optimistisch en gedreven om het best mogelijke te leveren en de allerbeste match tussen Showpony’s en bedrijven te maken.