We are Showpony

Showpony is een allround boekings- en productie- bureau.

Showpony is het modellen, entertainment en hospitality bureau voor echte, creatieve en outgoing mensen. Showpony specialiseert zich in mensen! Als Showpony werk je voor de bekendste merken en bedrijven op evenementen, brand activations, fashion shows, fotoshoots, films en commercials.  Wij hebben Showpony’s in alle soorten en maten. Of je nu iemand zoekt met hele specifieke uiterlijke kenmerken of iemand met een speciale skillset, onze goed gevulde database biedt een breed scala aan multitalenten die ingezet kunnen worden tijdens evenementen, brand activations, fashion shows, fotoshoots, films en commercials.

Verder is het goed om te weten dat Showpony de gehele uitvoering van je project kan doen! We denken met je mee om idee, van zaadje tot volledig uitvoerbaar plan in detail uit te werken. Team Showpony staat voor je klaar om het volledige proces uit handen te nemen en uit te voeren. Van art-direction tot opslag van materialen, tot alle benodigde mensen. Wij  zijn graag betrokken in jouw proces.

The Start

In 2010 werd Showpony opgericht door Josje van Hagen. Haar achtergrond in Hospitality (Jimmy Woo), TV (MTV) en Casting (A Million Faces) zorgde voor de perfecte combinatie om dit unieke bedrijf op te zetten. Met een groot netwerk, oprechte interesse in mensen en een scherp oog heeft ze Showpony uitgebouwd tot een uniek bedrijf in het moderne media landschap, Showpony is uitgegroeid tot een begrip in Nederland.

The Team & Our Mission

Op kantoor werken we met een jong, karaktervol, hardwerkend en hecht team. We hebben een vaste kern die wordt ondersteund door parttimers, stagiaires & externe creatieven! De Showpony familie bestaat uit: Josje, Gino, Zosha, Kasper & Franse bulldog James.  Daarnaast hebben we een styling team dat zich dagelijks bezig houdt met het ontwerpen van kostuums en bedenken van styling concepten.

Samen werken we elke dag met 100% energie, veel lachen, hard werken en neusjes in dezelfde richting om Showpony te maken wat het nu is.

Meer weten?

+31 (0)20 494 0010