SHOWPONY.CAREERS

Showpony.Careers voor Recruitment en Detachering. Voor vacatures in hospitality & de creatieve industrie.

Er is ontzettende krapte op gebied van gekwalificeerd personeel. Daarnaast is er een brede sociale discussie ontstaan over diversiteit en inclusiviteit. Door ons bestand en bedrijfscultuur sinds onze oprichting in 2009, hebben wij hiermee nooit problemen gehad en kunnen wij gekwalificeerde professionals plaatsen met diverse achtergronden.

De leeftijd van ons bestand is tussen de 18 jaar t/m 35 jaar. Geen mensen die gestrand zijn op hun weg naar bijvoorbeeld modellenwerk maar knappe mensen die net buiten de standaarden van de traditionele industrieën vallen en getalenteerd zijn op meerdere vlakken. Geen lege poppetjes!

Wij zijn op verschillende momenten in de carrière van een young professional aanwezig: van-bijbaan tijdens de studie, tot full time flex werken, en daarna recruitment en detachering voor fulltime banen bij bedrijven die de waardes en profilering van Showpony deelt. Dit noemen we de Showpony Life Cycle!

Showpony houdt zijn mensen vast, zorgt voor begeleiding, ervaring, een stukje opleiding en ontwikkeling. Deze jonge mensen zijn onmisbaar voor bedrijven die willen blijven vernieuwen.

Wij hebben een groot bereik, zijn net zo flexibel als onze flexwerkers, stellen geen strenge overdreven voorwaarden, maar garanderen wel een grote leveringszekerheid, met geweldige mensen en laagdrempelige manier van werken. Showpony.Careers is de ideale partner in de zoektocht naar jonge professionals. Zowel recruitment voor full time dienstverband als tijdelijke detachering van personeel is Showpony.Careers de beste match voor elk bedrijf die klaar wilt zijn voor de toekomst van de arbeidsmarkt.